Home » Informatie

Informatie

Seizoenen

De seizoenen zijn als volgt vastgesteld:
voor en na seizoen 15 maart t/m 15 juni, september en oktober
hoogseizoen 16 juni tm eind augustus

In het hoogseizoen is de minimale huur periode 2 weken en per week uit te breiden. De huurperiode begint op vrijdag tussen 15:00 en 17:00 uur en eindigt op vrijdag uiterlijk om 10:00 uur.

Complete uitrusting

Al onze campers zijn compleet uitgerust en voorzien van:

volledige keuken inventaris
2 gasflessen
toiletvloeistof
fietsenrek (of garage waar fietsen in passen)
stroomkabel en stekkers
tafel en stoelen (aantal afhankelijk van het aantal huurders)

Prijslijst

Sunlight T58

Voor- en naseizoen

€ 85,- per dag
€ 2250,- per maand

Hoogseizoen

€ 995,- per week

Chausson 327GA

Voor- en naseizoen

€ 130,- per dag
€ 3250,- per maand

Hoogseizoen

€ 1350,- per week

Sunlight A68

Voor- en naseizoen

€ 120,- per dag
€ 3250,- per maand

Hoogseizoen

€ 1250,- per week

Benimar Tessoro 495

Voor- en naseizoen

€ 130,- per dag
€ 3250,- per maand

Hoogseizoen

€ 1350,- per week

Vaste kosten

Wij bereken en €90,- aan vaste kosten per huurperiode, dit zijn administratie kosten en u krijgt hiervoor een uitgebreide instructie over de camper,
indien u nooit eerder een camper heeft gehuurd word er samen met u een kleine ronde gereden met uitleg en instructie, de camper word gewassen, alle technische aspecten worden gecontroleerd, volle gasfles en toiletvloeistof.

Extra’s bij te boeken bij een Camper:

Eindschoonmaak €150,-
Fluisteraggregaat €50,-

Koffiepakket 1:
€25,- bestaande uit: bruikleen Nespresso apparaat, 15 cupjes, suiker en melk

Koffiepakket 2:
€35,- bestaande uit: bruikleen Nespresso apparaat, 30 cupjes, suiker en melk

Keukenpakket:
€25,- bestaande uit: 3x keukendoek, 3x handdoek, 3x vaatdoek, 1 spons, 1 afwasborstel, afwasmiddel, handzeep

Vrije kilometers

Verhuur tot 1 week is maximaal 2200km, daarboven word €0,25 per kilometer gerekend, verhuur langer dan 1 week is kilometers vrij.

Borg en eigen risico

De borgsom per huurperiode is €1000,-
Het eigen risico is €1000,- PER GEBEURTENIS

Haal en brengservice van uw huurcamper

Wij bieden een haal en brengservice aan voor uw camper, we brengen de camper vanuit Wehl naar het door u gewenste adres in Nederland en halen hem ook weer op. De chauffeur geeft je ook de technische uitleg die u normaal op onze locatie zou krijgen. De kosten voor deze service bedragen €99,- per uur (starttarief 1,5 uur). De reisduur wordt bepaald door Google Maps.

Wilt u een camper bekijken voor u hem wilt huren?
Bel/mail/app ons gerust voor het maken van een afspraak.

Neem contact op

Huurvoorwaarden

Alle prijzen zijn incl 21% BTW, de BTW word apart getoond op uw factuur.

De reserveringen zijn alleen bindend na schriftelijke bevestiging door verhuurder. Bij het sluiten van de huurovereenkomst dient een aanbetaling te worden gedaan van 50% van de hoofdsom, het restbedrag en de borg dient uiterlijk 4 weken voor afhalen te worden voldaan. Bij het annuleren van de huurovereenkomst van de verhuurder zijn onze huurvoorwaarden van toepassing. We raden aan een annuleringsverzekering af te sluiten

De bestuurder is minimaal 25 en 5 jaar in het bezit van rijbewijs B, het rijbewijs moet geldig zijn voor de gehele huurperiode, bij reservering dient een kopie van het rijbewijs en een legitimatie bewijs te worden overhandigd.

Opleveren en teruggave van de camper is bij onze stalling in Wehl.. Het voertuig kan tussen 15:00 en 17:00 worden opgehaald of in overleg op andere tijdstippen. De teruggave vindt plaat op de laatste huur dag voor 10:00 of in overleg een ander tijdstip.

De huurder stort een borg van €1000,-

De camper word schoon overhandigd en is schoon bij teruggave. Indien de eindschoonmaak zonder vooraf overleg niet is gedaan, word door de verhuurder €150,- in rekening gebracht. Een niet-leeg en schoongemaakt toilet word belast met €250,-. Dierlijke vervuiling €250,-. Afvalwatertank moet leeg zijn bij terugkeer.

De camper word volledig af getankt afgeleverd en word volledig af getankt terug gegeven, anders word er een toeslag van €50,- plus de liters diesel (dagprijs) in rekening gebracht.

Onze campers zijn niet-rokers voertuigen, in het geval van bij niet-naleving en er een speciale schoonmaak is vereist, word dit in rekening gebracht bij de huurder.

Huisdieren zijn alleen toegestaan na voorafgaand overleg met de verhuurder en zijn uitdrukkelijke toestemming. Meenemen van dieren kan leiden tot een toegenomen behoefte aan reparatie en / of reiniging. Eventueel daaruit voortvloeiende extra kosten worden aan de verhuurder in rekening gebracht.

Buitenlandse reizen naar alle Europese landen zijn mogelijk. Uitstapjes naar crisis- of oorlogsgebieden zijn niet toegestaan.

De minimale huur periode is 4 dagen in het voor en naseizoen en 2 weken in het hoogseizoen. De overdrachtsdatum (vanaf 15:00 uur) en de retour dag (tot 10:00 uur) tellen als 1 huurdag. Indien de beschikbaarheid het toelaat, kan er in onderling overleg van afgeweken worden.

Wij bieden gratis overdekte parkeerplaatsen aan, maar we kunnen niet aansprakelijk worden gesteld.

De volledige huurvoorwaarden kunt u downloaden op onze site en ontvangt u bij een reserveringsaanvraag en huurcontract.

Neem contact op met Campers Achterhoek

Camperverhuur de Achterhoek

Wehl, Achterhoek

Bel 0314-202022

Ook voor WhatsApp

Neem contact op

Heeft u nog vragen of wilt u de beschikbaarheid checken?

Check beschikbaarheid